Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona activa el número de telèfon gratuït 900 502 408 per atendre les persones grans que viuen soles o no reben atenció dels seus cuidadors habituals

26/03/2020 ::    

L’Ajuntament fa una crida a les veïnes i els veïns que facin ús d’aquest telèfon si detecten al seu entorn algun d’aquests casos

La trucada serà atesa per personal especialitzat

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa el número de telèfon gratuït 900 502 408 per tal d’atendre les persones grans que viuen soles. Des de l’àmbit municipal, conjuntament amb les entitats del tercer sector i els serveis de Salut que treballen a Badalona, s’ha establert un protocol d’actuació per atendre les persones grans que viuen soles o a totes aquelles que, vivint acompanyades, es troben ara que no poden ser ateses pels seus cuidadors o cuidadores habituals com ara per malaltia.

Des de l’Ajuntament es fa una crida als veïns i les veïnes de Badalona perquè si detecta al seu entorn alguna persona gran que no pot rebre l’atenció necessària, es truqui al telèfon gratuït 900 502 408 que funciona les 24 hores. Aquesta trucada serà atesa per personal especialitzat (treballadors socials, psicòlegs, etc.) que l’orientaran i l’ajudaran a resoldre les seves necessitats bàsiques, o es derivaran als diferents serveis i recursos habilitats per aquesta qüestió i, d’aquesta manera, fer front a la situació derivada de l’estat d’alarma ocasionada per la pandèmia del coronavirus.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, assenyala que: "Si per a molts de nosaltres aquesta situació de confinament està resultant complicada, ens hem de posar en la pell de la gent gran que està sola a casa i que potser no tenen família. Des de l’Ajuntament treballem en aquesta campanya per tal que ningú quedi sense l’atenció bàsica i se li pugui proporcionar aliments, medicaments o resoldre problemes del seu dia a dia. Si algú detecta casos d’aquest tipus, que no ho dubti i que ens truqui”.

Badalona, 26 de març de 2020

twitter @AjBadalona