Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acollirà el diumenge 26 de març la primera prova del Circuito de Carreras PONLE FRENO 2023

02/02/2023 ::    

Avui s’ha fet la presentació a Madrid del calendari d’aquesta iniciativa que impulsa ATRESMEDIA i la Fundació Axa amb la participació de 9 ciutats compromeses amb l’esport i la Seguretat Viària

Avui ha tingut lloc a Madrid l’acte de presentació del calendari del Circuito de Carreras PONLE FRENO, punt de trobada de les ciutats compromeses amb la Seguretat Viària que impulsa ATRESMEDIA i la Fundació AXA. La ciutat de Badalona, el pròxim 26 de març serà el primer escenari d’aquest esdeveniment, a continuació Saragossa (14 de maig), Màlaga (10 de juny), València (17 de juny), Pontevedra (26 de juny), Vitòria (24 de setembre), Santander (1 d'octubre), Madrid (19 de novembre) i finalitzarà a Las Palmas de Gran Canària (17 de desembre).

En totes les ciutats es podrà participar en la modalitat de 5 o 10 quilòmetres i hi haurà també curses infantils, excepte en la prova de Madrid. A més, les edicions corresponents a Màlaga, València i Pontevedra seran proves nocturnes, una novetat més en 2023, ja que s'incrementa el nombre de convocatòries en aquesta modalitat.

Informació sobre la prova a Badalona

https://www.rockthesport.com/es/evento/ponle-freno-badalona-2023

Finalitat solidària

La recaptació que s'aconsegueix gràcies a les inscripcions de les carreres i que es destina, des del principi i de manera íntegra, a projectes en suport a víctimes d'accidents de trànsit, és un clar exemple que reflecteix la filosofia amb la qual va néixer aquesta iniciativa de traspassar les pantalles i les ones per a crear un impacte directe en la societat. L'any passat, el Circuit de Carreras PONLE FRENO va tancar 2022 amb una recaptació de més de 220.000 euros a favor d'aquests projectes i va assolir més de 23.000 inscrits en les seves convocatòries.

Acte de presentació

A la presentació de la nova edició del Circuito de Carreras de PONLE FRENO han estat presents els representants de les ciutats participants així com Martín Fiz, campió del món de marató; Manu Sánchez, director de ‘Notícies de la mañana” d'Antena 3 i amb la novetat enguany d’Abel Antón, campió del món de marató.

En representació de l’Ajuntament de Badalona ha estat a l’acte de presentació la quarta tinent d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit de Territori, Habitatge, Salut i Esports de l'Ajuntament de Badalona, Teresa González. La regidora ha remarcat que: “estem orgullosos que Badalona, sigui una vegada més, el punt de partida d’aquesta iniciativa tan important i amb tanta rellevància que uneix l’esport amb una noble causa com és la conscienciació sobre la Seguretat Vial”. “Badalona és una ciutat que connecta esport i salut, i en aquest cas encara és més forta aquesta connexió perquè si la iniciativa Ponle Freno remarca la importància de la prevenció i la seguretat viària, hem de recordar que a la ciutat tenim l’Institut Guttman una referència mundial en el tractament i rehabilitació de les persones que han estat víctimes d’accidents de trànsit”.

Badalona, 2 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona