Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui finalitza el termini d’inscripció per a la Borsa de Treball de diverses categories de l’Ajuntament de Badalona

26/09/2022 ::

Davant el gran nombre de candidats inscrits fins ara, les proves dels processos selectius es faran el dissabte 15 d’octubre

Avui dilluns 26 de setembre finalitza el termini per inscriure’s als processos selectius oberts per l’Ajuntament de Badalona per a constituir borses de treball de diverses categories. L’objectiu d’aquesta convocatòria és cobrir les necessitats urgents i inajornables, de caràcter temporal, de personal.

Davant el gran nombre de persones inscrites fins ara, les proves dels processos selectius, que inicialment s’havien programat per aquest dissabte 1 d’octubre, s’han ajornat i finalment es faran el pròxim dissabte 15 d’octubre. Aquestes proves tindran lloc a l’Edifici Roger de Llúria del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (c/ Ramon Trias Fargas, 25-27). Durant aquesta setmana es publicarà la llista de persones inscrites en el procés, on es detallarà el torn de prova assignat a cada persona.

Els processos oberts són els següents:

Categories A1: Grau, enginyer, arquitecte, llicenciatura universitàries, s’ha d’inscriure en la borsa de treball Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura.

Categories A2: Grau o diplomatura universitaris, s’ha d’inscriure en la borsa de treball Personal titulat universitari en grau, llicenciatura o diplomatura.

Categories C1: S’ha d’inscriure en la borsa de treball de Personal administratiu (inclourà personal tècnic auxiliar de centres cívics, informàtica).

Categories C2: S’ha d’inscriure en la borsa de treball de Personal auxiliar administratiu.

Informació i inscripcions BORSES categories A1 – A2 – C1 – C2:

https://bit.ly/3f9aFbU

Badalona, 26 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona