Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui es reprenen les obres de construcció de l’ascensor del carrer d’Hipòlit Lázaro del barri de la Salut

14/05/2020 ::        

Millorarà l’accessibilitat entre el grup Verge de la Salut i el barri de la Salut salvant un desnivell de 8,5 metres

Avui dijous 14 de maig es reprenen les obres de construcció de l’ascensor que unirà el grup d’habitatges de Verge de la Salut i el carrer d’Hipòlit Lázaro del barri de la Salut de Badalona. Les obres, promogudes per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Badalona, van quedar temporalment aturades a conseqüència del decret d’alarma sanitària a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les obres de l'ascensor d’Hipòlit Lázaro i de millora de l’accessibilitat, que salva un desnivell de 8,5 metres, suposen una actuació sobre una superfície de 290 m2 i un pressupost de 300.000 euros. Es va encarregar el projecte i l’execució de les obres a la UTE (Unió Temporal d’Empreses) del despatx d’arquitectura B2B de l’Agata Buscemi i Jordi Bellmunt i l’empresa constructora és FAUS SA.

Aquestes obres s’emmarquen en la millora de l’accessibilitat a diferents punts dels Districtes 2 i 4 de Badalona com són la construcció de dos nous ascensors i dues noves escales mecàniques als barris de la Salut, Sant Joan de Llefià, la Pau i Sant Crist. La inversió total és de 2,1 milions d’euros.

Badalona, 14 de maig de 2020

twitter @AjBadalona