Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui entra en vigor el nou contracte de manteniment, reparació, reforma i millora de les àrees de joc infantil de Badalona

03/02/2020 ::

Aquest servei s’ha adjudicat per als pròxims quatre anys i disposa d’una partida de 275.000 euros anuals

Aquest dilluns entra en vigor el nou contracte de serveis de manteniment, reparació, reforma i millora de totes les àrees de jocs infantils i de les àrees equipades amb elements biosaludables de la ciutat de Badalona.

L’empresa adjudicatària del contracte mitjançant un concurs públic és Ambitec Servicios Ambientales SA, que va oferir, entre altres coses, una reducció del 10% en el cost del servei. La vigència del contracte és de quatre anys i inclou la possibilitat de prorrogar-se un any més. La partida estipulada per efectuar aquestes tasques és de 275.000 euros anuals (IVA inclòs).

Badalona disposa de 211 àrees de jocs infantils i 5 àrees amb elements biosaludables repartides per tot el territori. Amb l’entrada en vigor del nou contracte es vol impulsar la millora d’aquests espais recuperant els elements que estan en pitjor estat de conservació i aquells que han estat retirats als magatzems municipals a causa del risc que representava mantenir-los instal·lats.

L’alcalde accidental Rubén Guijarro ha explicat que “les àrees de jocs infantils són un més dels espais de la ciutat que en els darrers anys han presentat un manteniment força deficient. El govern municipal vol revertir aquesta situació el tan aviat com es pugui i estem ben segurs que aquest contracte és el millor punt de partida”.

Badalona, 3 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona