Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui dilluns reobre la Biblioteca Pomar de Badalona després de les obres de millora

18/01/2021 ::

La reobertura es fa amb tots els protocols sanitaris establerts

A partir d’avui dilluns, 18 de gener, es reobre al públic la Biblioteca Pomar després de romandre tancada unes setmanes a causa de les obres de millora del seu interior. L’horari de la Biblioteca Pomar és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.

L’equipament torna a obrir amb tots els protocols sanitaris establerts i amb els mateixos serveis que estan oferint la resta de biblioteques de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, és a dir: servei de préstec i retorn de documents; accés directe a les col·leccions; ús de les sales de lectura i estudi i ús d’ordinadors amb accés a Internet.

La sala infantil s’obrirà també amb accés limitat, segons aforament, i el retorn dels llibres es farà també, com a les altres biblioteques, a través de la bústia de situada a l’exterior de la biblioteca.

Per tal d’assegurar el benestar i la protecció de la salut tant dels treballadors com dels usuaris, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic a l’entrada, així com mantenir la distància de seguretat i la recomanació de sol·licitar cita prèvia per facilitar i agilitzar els serveis.

Badalona, 18 de gener de 2021

twitter @AjBadalona