Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui dilluns comencen les obres al carrer del General Weyler

16/09/2019 ::        

Els treballs s’allargaran durant vuit mesos i afectaran al trànsit de vehicles que quedarà tallat entre el carrer de Llefià i l’avinguda del Marquès de Mont-roig

Avui dilluns, 16 de setembre, s’inicien les obres de remodelació del carrer del General Weyler entre l'avinguda de Salvador Espriu i l'avinguda del Marquès de Mont-roig per tal de millorar l’accessibilitat dels vianants i els serveis urbans.

Els treballs, que formen part del “Programa d’actuacions de cohesió territorial” (PACTE) 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), contemplen l’ampliació de les voreres (que passaran a tenir més de dos metres) i la renovació dels paviments, la xarxa de clavegueram i l’enllumenat públic.

Mentre durin les obres es mantindrà obert el pas del carrers transversals (Alfons XII, Baldomer Solà i Concha Espina) i també, sempre que sigui possible, es garantirà l’accés als aparcaments particulars.

Amb aquestes actuacions es completen la reurbanització realitzada l'any 2015 del tram entre els carrers de Guifré i de l’avinguda del Marquès de Mont-roig.

En una fase posterior també es renovaran els paviments i l’enllumenat del pont sobre l’autopista (entre el carrer de Llefià i l’avinguda de Salvador Espriu).

Les obres tenen una durada prevista d’uns vuit mesos i un cost total d’uns 775.000 euros.

Badalona, 16 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona