Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui dijous 28 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin anar a dalt de les carrosses durant la Cavalcada de Reis

28/10/2021 ::

Els participants s’escolliran dijous 25 de novembre mitjançant un sorteig públic

Avui dijous 28 d’octubre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells infants que vulguin anar a dalt de les carrosses durant la Cavalcada de Reis 2022 de Badalona. Els nens i nenes que finalment participaran s’escolliran dijous 25 de novembre mitjançant un sorteig públic. En aquest sorteig poden participar tots els infants de Badalona que tinguin entre 8 i 14 anys el dia 5 de gener de 2022 i se n’escolliran dos grups:

• 12 infants de 8 i 9 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis

• 36 infants de 10 a 14 anys, que aniran a dalt de les Carrosses Dolces

Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que es pot trobar al web www.badalona.cat i que estarà disponible fins les 10 hores del dimarts 16 de novembre. També es pot fer la petició de forma presencial demanant cita prèvia al Servei d’Atenció al Ciutadà.

Un cop finalitzat el termini d’inscripcions, divendres 19 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels infants que han fet correctament la sol·licitud i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la petició. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig públic per escollir els nens que pujaran a les carrosses. D’aquestes dues llistes, una contindrà els infants de 8 i 9 anys que opten al sorteig per anar a dalt de les carrosses dels tres Reis; i l’altra estarà formada pels infants de 10 a 14 anys que opten al sorteig per anar a dalt de les Carrosses Dolces.

Finalment, dijous 25 de novembre a les 17.30 hores, la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, ubicada a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, acollirà el sorteig públic davant del secretari de l’Ajuntament o persona en qui aquest delegui. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris. L’entrada a aquest acte serà lliure.

Podeu consultar les instruccions del sorteig a www.badalona.cat.

Badalona, 28 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona