Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui comença a Badalona la campanya de preinscripció escolar per al curs 2022-2023

07/03/2022 ::

El procés, que és telemàtic, està obert fins al dia 21 per al segon cicle d'educació infantil i primària i del 9 al 21 de març per a l’alumnat d’educació secundària

Des d’aquest dilluns 7 i fins al pròxim 21 de març està obert el procés de preinscripció escolar per al curs 2022-2023 per als alumnes de segon cicle d'educació infantil i primària. A partir del dimecres dia 9 i fins al 21 de març la campanya de preinscripció també estarà oberta per a l’alumnat d’educació secundària. El procés es fa telemàticament a través de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/.

Per facilitar el tràmit de preinscripció escolar, les famílies que necessitin suport en el procés poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), un servei de l’Ajuntament de Badalona que ofereix a la ciutadania un acompanyament durant l’etapa d’escolarització dels seus fills i filles en els centres finançats amb fons públics a Badalona. Podeu contactar amb l’OME a través de la bústia de correu electrònic ome@badalona.cat o demanant cita prèvia trucant al telèfon 93 483 29 97.

Les famílies també disposen de la Guia d'informació educativa de Badalona per al Curs 2022-2023, una eina que edita el Servei d'Educació on s'informa de tots els centres educatius de la ciutat i de l’oferta formativa municipal en totes les etapes educatives. La guia ofereix un mapa clar de l'oferta educativa municipal i recull informació molt útil per a les famílies que per primera vegada han de triar una escola o institut, com per exemple les dades relatives als horaris, al servei d'acollida, l'equipament, l'oferta educativa o els projectes singulars, entre altres qüestions.

Podeu consultar la Guia d'informació educativa de Badalona a l’apartat de l’Oficina Municipal d'Escolarització de la pàgina web de l'Ajuntament.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat “la importància d’aquest procés, sobretot per a les famílies i infants que trien per primera vegada el centre on cursaran els seus estudis”. En aquest sentit, la regidora ha explicat que “a Badalona disposem d’una gran xarxa d’educació pública i des de l’Ajuntament volem acompanyar i donar tota la informació necessària a les famílies perquè puguin fer la preinscripció coneixent totes les ofertes i recursos disponibles”.

Badalona, 7 de març de 2022

twitter @AjBadalona