Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest novembre s’inicia un nou cicle de tallers del programa “Biblioteca i salut” a les biblioteques de Badalona

13/11/2018 ::    

La voluntat de les activitats és apropar el benestar emocional als infants i a les seves famílies

Aquest mes de novembre comença un nou cicle de tallers del programa “Biblioteca i salut”, destinat als infants a partir de quatre anys i a les seves famílies, i que finalitzarà el mes de maig, coincidint amb el calendari escolar. Els tallers es desenvolupen mitjançant la lectura d’un conte que serveix de reflexió i aprenentatge sobre com tenir cura del benestar emocional infantil.

Els temes que es formularan aquests mesos seran «l’autoestima», al novembre, «com valorar les diferències», al gener i «com superar les adversitats», al maig.

Les sis biblioteques de Badalona participen en aquesta activitat que començarà amb la lectura dels contes Quan l’home més fort del món agafa el telèfon, tothom el confon amb la tieta Encarna, de Roser Rimbau, i Els porquets no volen de Ben Cort, que servirà per meditar sobre què és l’autoestima i com la poden cuidar els infants.

Per poder participar en aquests tallers és necessari fer una preinscripció a la biblioteca corresponent (www.badabiblios.cat).

Aquest és el calendari previst de les activitats programades:

Biblioteca de Pomar:

divendres 14 de novembre, a les 18 hores.

Biblioteca de Canyadó:

dimarts 20 de novembre, a les 17.30 hores.

Biblioteca de Lloreda:

Dimecres 21 de novembre, a les 17.30 hores.

Biblioteca de Can Casacuberta:

dijous 22 de novembre, a les 18 hores.

Biblioteca de Llefià:

dimecres 28 de novembre, a les 18 hores.

Biblioteca de Sant Roc:

dijous 29 de novembre, a les 18 hores.

Els tallers Biblioteca i Salut es realitzen amb la col·laboració del Servei de Salut i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, juntament amb la Xarxa de Biblioteques Municipals, i s’emmarquen dins del programa marc “Badalona cap a una ciutat saludable”.

Badalona, 13 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona