Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest divendres 30 de juny ha entrat en funcionament la platja de gossos de Badalona

30/06/2023 ::    

Per segon estiu consecutiu, l’espai està ubicat a la platja dels Patins de Vela i té una superfície de 900 metres quadrats

Aquest divendres 30 de juny ha entrat en funcionament la platja de gossos de Badalona, ubicada per segon estiu consecutiu a la platja dels Patins de Vela, en el tram situat darrere de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte. La platja té una superfície de 900 m², està delimitada i separada físicament de la resta de la sorra per unes tanques i a l’aigua marcada amb unes boies. Per assegurar que la zona es manté en un estat òptim, diàriament es farà una neteja amb garbellat i manualment.

La platja podrà ser utilitzada per tota la ciutadania i els seus gossos i es recomana que no es superi l’aforament de 60 persones i 40 gossos. Pel que fa a l’aptitud per al bany, aquesta instal·lació es regeix per les mateixes normes que la resta de la platja i, per tant, és imprescindible seguir les recomanacions del servei de salvament i socorrisme i la senyalització de la platja amb la bandera corresponent.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal, Sonia Egea Pérez, ha explicat que: “L’anterior Govern no va deixar prevista la instal·lació de l’espai per a gossos i hem hagut d’improvisar la seva posada en marxa amb la brigada de medi ambient que ha fet una bona feina”. “Treballarem perquè l’any vinent puguem gaudir d’un espai per a gossos en unes condicions òptimes”, ha conclòs la regidora.

Badalona, 30 de juny de 2023

twitter @AjBadalona