Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest divendres 22 de juliol comencen els treballs per retirar les restes de runes perilloses de les platges del Pont d’en Botifarreta i del Cristall

21/07/2022 ::

Convocatòria de premsa

Els treballs, que es preveuen tinguin una durada de 10 dies, els portarà a terme la Demarcació de Costes de Catalunya

Demà divendres 22 de juliol al matí s’iniciaran els treballs de retirada de les restes d’antigues edificacions que es troben a la sorra i a l’aigua de les platges del Cristall i del Pont d’en Botifarreta de Badalona. Aquestes restes van quedar al descobert després de la pèrdua de sorra provocada pels darrers temporals i suposen un perill per als banyistes.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Benestar Animal, Rosa Trenado; i el tercer tinent d’Alcaldia i regidor del Districte número 1, David Torrents, faran una atenció als mitjans de comunicació demà divendres 22 de juliol, a les 11.15 hores. El punt de trobada s’ha situat a la platja del Pont d’en Botifarreta, a l’alçada del carrer de Torrebadal (en l’espai on abans hi havia l’antic mòdul de la Guàrdia Urbana).

Els treballs, que es preveuen tinguin una durada de 10 dies, els portarà a terme la Demarcació de Costes de Catalunya del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

Primer s’actuarà a la platja del Pont d’en Botifarreta i posteriorment es treballarà a la platja del Cristall. Mentre es portin a terme els treballs es senyalitzarà convenientment les zones afectades i quedarà restringit el seu accés, tant pel que fa a aquest sector de la platja com a algun tram del passeig Marítim.

Badalona, 21 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona