Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest divendres 15 de novembre s’inaugura el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Badalona

14/11/2019 ::

Convocatòria de premsa

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran aquest centre que dona servei a més de 300.000 residents de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Baix Maresme

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la consellera de Salut, Alba Vergés, inauguraran demà divendres 15 de novembre de 2019 el nou Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Badalona, situat al carrer Juli Garreta, sense número.

La visita a les noves instal·lacions començarà a les 10.45 hores i, poc després, a les 11.30 hores, es farà una atenció als mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.

El CUAP Badalona donarà servei a més de 300.000 persones residents de l’àmbit territorial de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Baix Maresme.

Prèviament, la consellera de Salut, a les 9.30 hores, visitarà la Casa de la Vila i signarà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Badalona. A continuació mantindrà una reunió amb l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i amb la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Salut, Habitatge i Recursos Interns, Teresa González. A continuació es desplaçaran fins al CUAP Badalona per visitar les seves instal·lacions.

Badalona, 14 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona