Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge taller sobre La vegetació singular i la biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

23/10/2018 ::

A més, a l’entorn de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà un taller d’estampació amb elements naturals que es poden trobar pel parc

Aquest proper diumenge, 28 d’octubre, d’11.30 a 13.30 hores, es realitzarà el taller La vegetació singular i la biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona.

Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten en el jardí de papallones i a l'hotel d'insectes. Els participants també coneixeran la història del parc i els seus valors ambientals i es reflexionarà sobre que cal fer per conservar l’entorn.

Aquesta activitat, adreçada al públic familiar, forma part del programa «Compartim un futur» de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i està promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec de l’Associació Naturalista ALOC.

També aquest diumenge, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, s’hi farà un taller d’estampació amb elements naturals que es poden trobar pel parc. Com cada diumenge també hi haurà nombrosos jocs i tallers no dirigits.

El punt de trobada d’aquestes activitats és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 hores, situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Badalona, 23 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona