Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge l’aula d’educació ambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús realitzarà el taller Les fibres i els cultius tèxtils: el cotó, el lli i altres plantes tèxtils

03/10/2018 ::

El mateix dia, a la glorieta del parc, hi haurà l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’ amb un taller de construcció amb pals, fulles i cordes

L’aula d’educació ambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà aquest diumenge, 7 d’octubre, d’11.30 a 13.30 hores, el taller Les fibres i els cultius tèxtils: el cotó, el lli i altres plantes tèxtils. També es farà un taller de cordilleria, una activitat que va tenir una gran tradició a Badalona, i que és una de les principals aplicacions de les fibres i cultius tèxtils.

Durant el taller, pensat per a tots els públics, es parlarà de les principals fibres tèxtils provinents de l’agricultura (cotó, lli, etc.) i la ramaderia (llana), les seves aplicacions i utilitats.

A més, en el mateix horari, a la ‘Jugatecambiental’ (situada a la glorieta del parc) hi haurà un taller de construcció amb pals, fulles i cordes on, amb aquests elements naturals i molta imaginació, es bastiran estructures de tota mena.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambienta’l a les 11.30 hores. El taller Les fibres i els cultius tèxtils: el cotó, el lli i altres plantes tèxtils i el taller de cordilleria es faran a l’aula d’educació ambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

Per a més informació es pot trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra) i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Badalona, 3 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona