Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge es tanca el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

13/06/2019 ::

Les activitats es reprendran el 15 de setembre amb el començament del cicle de tardor

Aquest diumenge 16 de juny es tanca el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, unes activitats que durant els caps de setmana han tingut una gran participació.

Aquest diumenge, de les 11.30 h a les 13.30 h, i dins de la Jugatecambiental, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús tindran lloc nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, tothom i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

Per altra banda, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11.30 h a les 13.30 h s’hi realitzarà l’activitat “Pintem amb les mans” on els més petits podran pintar el parc utilitzant les mans com a pinzell sobre un mural que hi haurà al costat del mòdul de la Jugatecambiental.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la Jugatecambiental, hi haurà altres activitats on els més menuts podran fer lluir la seva creativitat.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar en cas de mal temps.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Les activitats de la Jugatecambiental es reprendran el 15 de setembre amb l’inici del cicle de tardor amb noves activitats dirigides al públic familiar.

Badalona, 13 de juny de 2019

twitter @AjBadalona