Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge 6 de març torna la Jugatecambiental de primavera a Badalona

04/03/2022 ::    

Les activitats del cicle de primavera, dirigides a un públic familiar, tindran lloc al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest diumenge, 6 de març, es posa en marxa el cicle de primavera de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric. En aquesta nova edició s’han tornat a programar diverses activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, als més petits. El cicle de primavera es desenvoluparà durant 13 diumenges i es tancarà el 5 de juny.

La Jugatecambiental és un espai on les famílies amb nens i nenes poden compartir una estona de joc i d’experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Les activitats es fan entre les 11:30 i les 13:30 hores.

A la Jugatecambiental també es trobaran activitats guiades sobre natura i medi ambient i, també, un espai de joc i experimentació no dirigit. També hi ha un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a l’Aula d’Educació Ambiental situada al costat del Jardí de les Papallones.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

El projecte de la Jugatecambiental a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

Per a més informació, es pot trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps

Badalona, 4 de març de 2022

twitter @AjBadalona