Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 30 de setembre, es farà un taller d’anellament d’ocells al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona i el taller creatiu Dibuixem, pintem i construïm ocells

25/09/2018 ::

Les activitats, organitzades per l’Ajuntament de Badalona, tenen un caire familiar i el seu objectiu és descobrir, conèixer i veure de ben a prop els ocells que viuen al parc i a la ciutat

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà aquest darrer diumenge de setembre, dia 30, d’11.30 hores a les 13.30 hores, un taller d’anellament d’ocells i un altre de creatius sota el nom de Dibuixem, pintem i construïm ocells, tots dos adreçats al públic familiar i amb la voluntat de descobrir, conèixer i veure de ben a prop els ocells que viuen al parc i a la ciutat.

Durant el matí, els participants podran veure com s’anellen i s’estudien els ocells que un ornitòleg especialitzat haurà capturat prèviament al parc. Un cop s’hagin anellat, i l’ornitòleg hagi explicat les característiques de cada espècie capturada, els ocells seran posats de nou en llibertat.

També s’analitzarà la importància de l’anellament com a mètode d’estudi de les aus i s’explicarà la importància que tenen els parcs urbans com a llocs de nidificació, descans i hàbitat per a nombroses espècies d’aus.

A més, durant aquest diumenge al matí i en el mateix horari, a la ‘Jugatecambiental’ (situada a la glorieta del parc, prop de la torre del rellotge), hi haurà el taller Dibuixem, pintem i construïm ocells on els més petits, amb materials naturals, faran volar la imaginació cap al món dels ocells i treballaran els colors, les formes i les textures.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.15 h.

Per a més informació es pot trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Badalona, 25 de setembre de 2018

twitter @AjBadalona