Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 3 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona es farà el taller Importància de la vegetació per als ocells hivernants

27/02/2019 ::

L’activitat consistirà en un passeig pel parc tot explicant la vegetació i els ocells que s’hi poden trobar

El proper diumenge, 3 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, d’11.30 a 13.30 hores, es farà el taller Importància de la vegetació per als ocells hivernants. L’activitat es desenvoluparà fent una passejada pel parc on s’explicarà la importància de la vegetació per a l’entorn i, sobretot, per a la fauna, tot fent especial esment als ocells que utilitzen el parc per passar-hi l’hivern. També s’explicarà quins ocells es poden veure i sentir i la importància dels espais periurbans no edificats com a pol d’atracció de moltes espècies d’ocells. A més, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà activitats de joc i descoberta per als més petits.

El taller estarà dirigit pel biòleg Lluís Toldrà i organitzada pel col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les associacions de veïns de Bufalà i Morera. El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, a les 11 hores.

Les activitats de la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric estaran gestionades fins el 24 de març per l’Associació de Veïns del barri Morera i per l’Associació de veïns de Bufalà.

Badalona, 27 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona