Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 24 de febrer, es farà el taller Els ocells del parc es preparen per fer el niu al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

20/02/2019 ::

L’activitat, adreçada al públic familiar, començarà a les 11.30 hores

El proper diumenge, 24 de febrer, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, d’11.30 a 13.30 hores, es farà el taller Els ocells del parc es preparen per fer el niu. L'activitat començarà amb un itinerari sonor per sentir, escoltar i veure els ocells del parc. Tot seguit, els més petits, podran construir un mòbil dels ocells del parc que es realitzarà al mòdul ubicat a la bòbila del parc del Torrent de la Font. Després es penjaran caixes nius pel parc.

L'activitat, organitzada pel col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les associacions de Veïns de Bufalà i Morera, estarà dirigida per l’ambientòleg expert en ornitologia i gran coneixedor dels ocells que viuen als parcs de la ciutat, Jac Cirera. El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, a les 11 hores.

Les activitats de la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric estaran gestionades fins el 24 de març per l’Associació de Veïns del barri Morera i per l'Associació de veïns de Bufalà.

Badalona, 20 de febrer de 2018

twitter @AjBadalona