Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 20 d’octubre, visita guiada al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona

15/10/2019 ::    

La visita es farà de 10 a 11.30 hores i acabarà amb una visita a la torre del rellotge

Aquest proper diumenge, 20 d'octubre, de 10 a 11.30 hores, es farà una visita guiada al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús que tindrà la torre del rellotge com a protagonista principal. Es tracta d’una activitat organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que forma part del programa "Compartim un futur" de l’AMB. El punt de trobada és l’entrada principal del parc situada al carrer de Sant Bru a les 9.45 hores

L’activitat s’iniciarà a l’entrada principal del parc (al carrer de Sant Bru) que en el passat era l’accés directe al palauet. Després de fer una breu explicació de la història de la finca Can Solei i Ca l’Arnús s'anirà passejant fins a la torre del rellotge. Durant el camí s’explicaran diversos elements d’interès com ara arbres catalogats, el palauet de la família Arnús, la imatge d’Evarist Arnús i les estàtues mitològiques. La visita a la torre del rellotge, una de les primeres estacions meteorològiques de registre continu de Catalunya, serà el plat fort de l’activitat i s’explicarà tant des de fora com des de dins: la història, quins aparells meteorològics conté i com funcionen. La visita a l’interior es farà per grups reduïts (10 persones).

Per participar en aquesta activitat cal fer inscripció prèvia trucant a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un correu electrònic a: mediambient@pre.badalona.cat indicant un telèfon de contacte així com el nombre de persones que s’hi inscriuen.

Les places són limitades a un màxim de 20 persones.

Badalona, 15 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona