Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 20 d’octubre, s’han programat diversos tallers als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

15/10/2019 ::    

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es farà un taller de papiroflèxia i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, un altre sobre l'ús d'aigua i energia en l'àmbit domèstic

Aquest proper diumenge, 20 d’octubre, de les 11.30 a les 13.30 hores, es farà el taller Plega com un animal, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i Endinsa’t a l’energia i a l’aigua de casa al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona dins les activitats de la ‘Jugatecambiental’.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, es farà un taller d’origami dirigit al públic familiar sota el títol Plega com un animal. Es tracta d’un taller de papiroflèxia amb el món animal i la natura com a protagonistes.

També a l’espai de la ‘Jugatecambiental’ (que es troba al jardí de la Casa Clara a la part alta del parc, just sota el llac) hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

També diumenge, però al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, s’hi farà el taller s’hi farà el taller Endinsa’t a l’energia i a l’aigua de casa. Aquest taller permetrà a tots els participants obtenir informació sobre l'ús d'aigua i energia en l'àmbit domèstic i aprofundir en la eficiència energètica. Els participants podran utilitzar plaques solars per carregar el mòbil, experimentar amb una cuina solar i seran convidats a un petit suc de taronja. Tothom que vulgui pot portar una factura d’electricitat de casa per saber com es pot estalviar. Aquesta activitat forma part del programa “Educació per a la Sostenibilitat – Compartim un Futur” impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà diverses activitats on, els més petits, hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 15 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona