Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge 18 de setembre torna la Jugatecambiental de tardor a Badalona

14/09/2022 ::

Les activitats, que estan dirigides a un públic familiar, tindran lloc al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest diumenge 18 de setembre es posa en marxa un nou cicle d’activitats de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona. En aquesta nova edició s’han tornat a programar diverses activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, als més petits. El cicle de tardor es desenvoluparà durant dotze diumenges i es tancarà el 4 de desembre.

La Jugatecambiental és un espai on les famílies amb nens i nenes poden compartir una estona de joc i d’experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

El cicle de tardor s'estrena amb una activitat sobre els animals de companyia al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i una activitat sobre la importància dels arbres al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara (l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac) i la del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric a la zona de la bòbila del Torrent de la Font (on hi ha el mòdul).

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

El projecte de la Jugatecambiental a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

Per a més informació, es pot trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

Badalona, 15 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona