Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dimecres es presenta el Fòrum Narcís Xifra del Centre Blockchain de Catalunya

24/10/2022 ::        

Convocatòria de premsa

Es tracta del primer projecte del Node d'Energia del CBCat, que té seu a Badalona

El CBCat (Centre Blockchain de Catalunya), de la Cambra de Comerç de Barcelona, i l'Ajuntament de Badalona, presenta aquest dimecres 26 d'octubre el Fòrum Narcís Xifra, el primer projecte del Node d'Energia, que té la seva seu a Badalona. L’acte se celebrarà a les 10 hores a la sala Casagemas-Picasso B del BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis), situat al carrer Marcus Porcius, 1.

La presentació anirà a càrrec de Quirze Salomó, CEO del CBCat,; Àlex Montornès, primer tinent d’alcaldia i regidor l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l'Ajuntament de Badalona; i Lluïsa Marsal, coordinadora del Node Energia de Badalona.

El Fòrum Narcís Xifra és un observatori internacional que té l'objectiu de compilar els projectes del món energètic vinculats a la tecnologia de cadena de blocs en l'àmbit global, per a després plasmar-ho i aterrar-ho al territori.

A més, durant la jornada representants de les empreses Bamboo Energy i Electra Caldense presentaran un cas d'èxit local i un d'internacional, que permetrà als assistents veure com aquestes dues empreses del sector han adoptat la tecnologia blockchain satisfactòriament.

Badalona, 24 d’octubre de 2022

twitter @AjBadalona