Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dimarts s’ha signat a Badalona el contracte per realitzar el projecte executiu de la futura escola bressol municipal de Montigalà

23/01/2019 ::

El nou centre comptarà amb cent set places destinades a infants d’entre zero i tres anys

Aquest dimarts, 22 de gener, el regidor d’educació Jordi Subirana ha signat amb l’empresa RGA Arquitectes el contracte per realitzar el projecte executiu de la nova escola bressol municipal que s’ha de construir al carrer de la Ciència, número 17, al barri de Montigalà de Badalona.

L’adjudicació d’aquest contracte, que té un import de 52.126,80, inclou la redacció de tots els documents necessaris per tal de poder executar l’obra projectada a partir del projecte bàsic existent des de finals de 2010. Es tracta de l’estudi geotècnic, el projecte executiu, el projecte d’activitat, el disseny de la senyalística i l’anàlisi dels costos d’explotació i de manteniment de l’edifici.

Un cop adjudicat el contracte l’empresa encarregada tindrà un termini de tres mesos per redactar el projecte que preveu la construcció d’una nova escola bressol de cent set places destinades a infants d’entre 0 i 3 anys.

La nova escola bressol estarà ubicada al costat de l’Escola Les Ciències, tocant al barri de Bufalà. El centre tindrà una aula per nadons (0-1 any, 8 places), tres aules per a infants d’1 a 2 anys (39 places), i tres aules per als infants de 2 a 3 anys (60 places).

Badalona, 23 de gener de 2019

twitter @AjBadalona