Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dijous comença la 10a edició de la Fira de l’Ensenyament de Badalona

22/03/2022 ::    

Els dies 24 i 25 el Centre Cultural L’Escorxador acollirà activitats presencials i el dissabte 26 s’oferiran xerrades telemàtiques adreçades a les famílies

El Centre Cultural L’Escorxador serà escenari els dies 24 i 25 de març de la 10a edició de la Fira de l’Ensenyament de Badalona, que després de dos anys marcats per la pandèmia es torna a celebrar parcialment de manera presencial. Aquest esdeveniment s’adreça als joves en final d’etapa educativa que estan en el moment d’escollir el seu camí professional i a qualsevol persona que tingui interès per iniciar, continuar o reprendre la seva formació acadèmica.

Tant dijous 24 com divendres 25, les persones assistents a la Fira de l’Ensenyament de Badalona podran participar en activitats, xerrades i tallers diversos així com consultar els espais d’orientació, informació i difusió d’estudis postobligatoris (cicles formatius, batxillerats, estudis universitaris, PFI’s, proves d’accés, formacions ocupacionals amb certificats de professionalitat i altres ensenyaments reglats).

A més, enguany la fira també estendrà la seva activitat al cap de setmana, ja que dissabte 26 de març s’oferiran xerrades adreçades telemàtiques a les famílies mitjançant la plataforma Zoom.

La segona tinenta d'Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Aïda Llauradó, ha explicat que com a novetats importants "enguany s’incorpora l'espai per a famílies per tal que aquestes tinguin més eines per fer una tasca d’acompanyament en la presa de decisions" i ha fet una crida a la participació “perquè el jovent pugui reflexionar sobre quines són les seves inquietuds, vocacions i interessos”. La regidora ha anunciat també que "Badalona comptarà el curs vinent amb el grau superior d'Eficiència energètica i energia solar tèrmica i amb el curs d'Especialització del cotxe elèctric".

Pròximament, podreu consultar els expositors de centres educatius i universitats i tota la programació de la Fira de l’Ensenyament de Badalona a la pàgina web

https://firaensenyament.badalona.cat/

Badalona, 22 de març de 2022

twitter @AjBadalona