Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest cap de setmana s’inicia la nova temporada als teatres municipals de Badalona

21/01/2020 ::

Dissabte, 25 de gener al Teatre Zorrilla es podrà veure La neta del senyor Linh, amb Lluís Homar

Neus Ballús presentarà dijous, al Teatre Principal el seu últim llargmetratge, el Viatge de la Marta

La nova temporada dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante, gestionats per la societat municipal Badalona Cultura, s'estrenarà aquest dissabte, 25 de gener, amb el nou monòleg de Lluís Homar: la Neta del Senyor Linh.

Dirigida pel prestigiós director belga Guy Cassiers, l’obra és una posada en escena de la novel·la homònima del francès Philippe Claudel, que parla sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.

La nova programació continuarà fins al mes de maig amb un ampli ventall de propostes artístiques per a tot tipus de públics. La màgia omplirà els escenaris el pròxim mes de febrer amb el Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang, que aquest any celebra la 20a edició. Per la seva banda, la música serà la protagonista durant el mes de març amb l’emblemàtic festival Blues & Ritmes, que donarà el seu tret de sortida el divendres 13 de març amb un concert d’entrada lliure amb l’espectacular veu de P.P. Arnold. Dansa, comèdia, drama i teatre familiar i infantil completaran la temporada fins a culminar-la al mes de maig amb l’esperat duo de Martirio y Chano Domínguez al Teatre Blas Infante.

El Teatre Principal es convertirà, de nou, un dijous al mes, en sala de cinema per a oferir les noves estrenes del Cicle Gaudí. La primera d’elles serà El viatge de la Marta, que es projectarà aquest dijous, dia 30, amb la presentació prèvia de la seva directora Neus Ballús, cineasta de marcat caràcter social que va debutar ara fa set anys amb l’èxit del documental La Plaga.

Abonaments i entrades

Els abonaments i entrades dels espectacles estan a la venda a les taquilles del Teatre Zorrilla en l’horari habitual (dijous, divendres i dissabtes de 18 a 20.30 hores). La venda de nous abonaments s’allargarà fins al dissabte, 25 de gener, dins l’horari habitual.

La venda online de les entrades de tota la temporada es farà a través de la pàgina web del Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona www.teatrezorrilla.cat.

Badalona, 21 de gener de 2020

twitter @AjBadalona