Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest cap de setmana la màgia del Nadal arriba a Badalona amb la campanya “Il·lusió pel Nadal”

15/11/2023 ::        

Dissabte 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores, s’inaugurarà l’arbre de Nadal de 40 metres d’altura de la plaça del President Tarradellas i s’il·luminarà per primera vegada oferint el seu espectacle de llums i so

Divendres es posa en marxa la Fira Gastronòmica de Nadal a la rambla del Gorg i tindrà lloc l’encesa de llums i de l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila

Aquest cap de setmana s’inicia a Badalona la programació de la campanya “Il·lusió pel Nadal” amb la principal novetat de la posada en marxa de l’espectacle de llums i de so que oferirà l’arbre de Nadal de 40 metres d’altura que lluirà a la plaça del President Tarradellas, just davant del Palau Municipal d’Esports, al barri del Gorg. Així mateix, aquest cap de setmana s’encendran les llums del tradicional arbre de Nadal de la plaça de la Vila, l’enllumenat nadalenc i s’obrirà la Fira Gastronòmica de Nadal que s’instal·larà a la rambla del Gorg.

Acte inauguració de l’arbre de Nadal de 40 metres

Dissabte, 18 de novembre, a partir de les 17.30 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’arbre de Nadal de 40 metres d’altura instal·lat a la plaça del President Tarradellas, davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona.

A l’acte hi assistirà l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i la 2a tinenta d’alcaldia, Cristina Agüera, i comptarà amb la participació de l’Escola de Música Moderna de Badalona i l’ambientació musical amb disc joquei abans que s’iniciï pas al gran espectacle de llums i so que oferirà l’arbre de Nadal amb els seus 40 metres d’altura, 15 de diàmetre i 82.000 punts de llums píxels de leds.

L’espectacle de llum i so i es podrà veure tots els dies laborables a les 18 i a les 19 hores i els dissabtes, diumenges i festius a les 17, 18, 19, 20 i 21 hores.

Fira Gastronòmica de Nadal

També com a novetat de la programació de Nadal, l’Ajuntament de Badalona ha organitzat la primera Fira Gastronòmica de Nadal que es podrà visitar a partir del pròxim divendres 17 de novembre fins al diumenge dia 19 a la rambla del Gorg. L’objectiu de la mostra és dinamitzar i afavorir el comerç local i promocionar l’oferta gastronòmica de la ciutat.

A la Fira els visitants trobaran vint-i-quatre estands (vint-i-un dedicats a la restauració i tres més a pastisseria i dolços) que oferiran la degustació d’una variada oferta gastronòmica de la cuina badalonina tradicional i de nova creació, basada en el producte local i de temporada.

L’acte d’inauguració de la Fira Gastronòmica de Nadal tindrà lloc el divendres 17 de novembre, a les 17 hores. La Fira es podrà visitar divendres 17 de novembre, de 17 a 23 hores; dissabte dia 18, de 13 a 23 hores, i diumenge 19 de novembre de 13 a 22 hores.

Encesa de llums i de l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila

Aquest divendres,17 novembre a les 18.30 hores tindrà lloc a la plaça de la Vila de Badalona l’encesa del tradicional arbre de Nadal i de les llums de Nadal.

Programació Il·lusió pel Nadal

En aquest enllaç es poden consultar les activitats programades a la campanya “Il·lusió pel Nadal”: https://tuit.cat/bSK1p

També podeu consultar l’Agenda Cultural Badalona:

https://agendacultural.badalona.cat/

Badalona, 15 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona