Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovada inicialment la modificació puntual del Pla General Metropolità per a l’ampliació del Cementiri de Sant Pere

27/03/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, la modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) per a l'ampliació del Cementiri de Sant Pere.

L’objectiu de la Modificació del PGM és el canvi de localització de les qualificacions urbanístiques de sistema de parcs i jardins urbans i d’equipament sanitari-assistencial (cementiri) per resoldre urbanísticament l’ampliació del Cementiri de Sant Pere i poder executar les obres de reparació i ampliació de la zona de columbaris.

L’actuació consisteix en ajustar les qualificacions urbanístiques dels límits del cementiri que es troba entre el turó d’en Seriol i la vessant sud del futur parc de la Mediterrània qualificats de 6c, així com adequar urbanísticament el vial d’accés al cementiri que dona accés al parc de la Mediterrània i que segons el planejament vigents és equipament.

És una actuació de voluntat pública que busca el manteniment del sols públics adequant-los a l’ús del servei de cementiri i de millora del paisatge que aspira al manteniment i equilibri en un entorn més ampli.

El dictamen s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona