Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació provisional del PERI per a l’ampliació a l’ús esportiu del Centre Comercial de Montigalà

24/02/2021 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat provisionalment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer de 2021 la modificació puntual del Pla especial de reforma interior (PERI) de Montigalà. L’objecte d’aquesta modificació és ampliar a l’ús esportiu els actuals usos del Centre Comercial Montigalà.

Es tracta de la parcel·la industrial-comercial del polígon F de Montigalà, que ocupa tota l’illa, on es troba el Centre Comercial Montigalà, que ocupa prop de 45.000 m2, de sòl i una superfície construïda de 3.905 m2 on hi ha actualment el Carrefour de Montigalà.

L’ús esportiu que s’introdueix permetrà ocupar alguns espais que han deixat de ser comercials i que es podrien reconvertir amb la instal·lació d’un gimnàs.

El Centre Comercial Montigalà està dotat de 2.400 places d’aparcament que cobreixen les necessitats d’un accés fluid als usuaris. Està situat en el perímetre del polígon, amb zones residencials en l’entorn, en contacte amb zones verdes i equipaments, que el van fer apte per instal·lar un hipermercat i també per a usos vinculats a l’oci i el lleure. Aquest edifici ha estat des de la seva construcció pensat com un contenidor d’activitats comercials i d’oci, emparat amb la qualificació de comercial. L'ús esportiu s’inclou en els usos permesos en parcel·les industrials dins del perímetre dels polígons i es pot considerar compatible amb la resta d'activitats que es donen en l’edifici.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona