Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació provisional de les Normes Urbanístiques per a la supressió de barreres arquitectòniques en edificis de Badalona

24/02/2021 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat provisionalment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer de 2021 la modificació puntual de les normes urbanístiques del Pla General Metropolità (PGM) per a la supressió de barreres arquitectòniques. La modificació té l’objectiu de possibilitar l’execució d’obres als patis interiors d’illa, o espais no edificables de les parcel·les, en edificis que van ser construïts amb anterioritat a l’aplicació de les normatives que regulaven el compliment de la supressió de les barreres arquitectòniques, així com l'obligatorietat de les condicions en matèria d’accessibilitat.

La modificació afecta els articles 223 i 228 de la Secció 1a, precisament, perquè serà aplicable a tots els tipus d’ordenació; ja sigui alineació a vial, volumetria específica o edificació aïllada. Inclou tots els paràmetres comuns de tots els tipus d’ordenació i totes les claus urbanístiques.

La Modificació puntual de les Normes del PGM abasta tot àmbit de Badalona i es formula per iniciativa pública de l’Ajuntament. L’objectiu final és que tots els edificis de Badalona puguin adaptar-se a les exigències mínimes d’accessibilitat que ja són obligatòries.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona