Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació inicial de la denominació i el canvi de denominació de vies i espais públics de Badalona (sessió nomenclàtor 13.07.20)

29/07/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de juliol de 2020 la denominació i el canvi de denominació de vies i espais públics de Badalona d’acord amb el que va acordar per unanimitat la Comissió del Nomenclàtor Municipal en data de 13 de juliol de 2020.

1. Canviar la denominació de la plaça de Joan Fuster i nomenar-la plaça de JOSEP VERGÉS VALLMAJOR a l’espai lliure pendent d’urbanitzar, situada a la cruïlla del carrer d’Ausiàs March amb l’av. d’Alfons XIII, al barri del Raval.

2. Denominar plaça de JOAN FUSTER a l’espai lliure de nova creació situat entre l’av. del Marqués de Mont-roig, el carrer de Cervantes i l’av. d’Alfons XIII, al barri del Progrés.

Es proposa sotmetre a procés participatiu el nom de la plaça existent situada a la cruïlla entre els carrers de Vallvidrera i l’av. d’en Caritg al barri de Lloreda.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona