Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació inicial de la denominació i el canvi de denominació de vies i espais públics de Badalona (sessió nomenclàtor 13.03.20)

29/07/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de juliol de 2020 la denominació i el canvi de denominació de vies i espais públics de Badalona d’acord amb el que va acordar per unanimitat la Comissió del Nomenclàtor Municipal en data de 13 de març de 2020.

1. Aprovar els noms següents del barri del Manresà sotmesos prèviament a procés participatiu:

1.1 Denominar carrer de CATERINA ALBERT I PARADÍS, al carrer situat paral·lel per sobre del carrer del Manresà existent.

1.2 Denominar carrer de MARIA NIUBÓ I PRAT, al primer carrer paral·lel a la carretera de Tiana, entre el carrer del Manresà i el carrer de Caterina Albert i Paradís.

1.3 Denominar carrer del PINTOR RIBERA, canviar el seu actual emplaçament i situar-lo paral·lel al carrer de Maria Niubó i Prat, entre el carrer del Manresà i el carrer de Caterina Albert i Paradís.

1.4 Denominar plaça de MARIA MERCÈ MARÇAL I SERRA, situada en l’illa formada per la carretera de Mataró, carretera de Tiana i el carrer del Manresà.

1.5 Denominar plaça d’ELISA REVERTER I LÓPEZ, situada a la cruïlla entre el carrer de Murillo i el carrer d’Occitània.

2. Canviar la denominació de la plaça d’Alcanar i denominar-la plaça del COTONIFICI, situada en l’espai lliure dins de l’illa delimitada pel carrer del Progrés, carrer de Ponent, carrer de la Indústria i carrer de Cervantes, al barri del Gorg.

3. Canviar la denominació del Teatre Principal i anomenar-lo TEATRE MARGARIDA XIRGU, situat al carrer de Francesc Layret al barri del Centre.

4. Denominar carrer de l’EMPORDÀ, carrer que és continuïtat del ja denominat carrer de l’Empordà, en el tram situat entre el carrer de la Batllòria i el carrer de Migjorn, al barri de Montigalà.

5. Denominar plaça de JÚLIA MINGUELL, situada en un espai lliure de nova creació, en la cruïlla del carrer de la Vila Vall-llebrera i el carrer de Santa Bàrbara, al barri de Coll i Pujol.

6. Denominar plaça d’ALCANAR a l’espai lliure situat a la cruïlla entre el carrer de Pere III i el carrer del Torrent de la Font, en la base del pont de Bac de Roda, al barri de la Morera.

7. Denominar plaça JUMBERCA a l’espai lliure de nova creació situat en l’illa formada pel carrer de Pompeu Fabra, carrer d’Eduard Maristany, carrer de Jacinto Benavente i de Pau Vila, al barri de Canyadó.

8. Denominar plaça PERE ROVIRA a l’espai lliure de nova creació situat en l’illa formada pels carrers d’Andrés Segovia, la carretera Antiga de València, el carrer de Johann Sebastian Bach i l’av. d’Alfons XIII al barri de Sant Mori de Llefià.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona