Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació inicial de la denominació de diversos espais públics de la ciutat

29/03/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària del mes de març la denominació dels següents espais públics de la ciutat:

– Donar el nom "plaça de la Benvinguda" a l’espai públic existent a la confluència dels carrers Sant Hilari Sacalm, Vallvidrera i avinguda D’en Caritg al barri de Lloreda, atès el resultat en el procés participatiu que s’ha dut a terme.

– Donar el nom "plaça Rosa Bové" a la plaça de forma trapezoïdal entre el carrer del Progrés i carrer de la Indústria, al barri del Gorg.

– Donar el nom "plaça Alcalde Joan Blanch" a la zona verda de forma trapezoidal entre Torrent de la Batllòria i Rambla Sant Joan, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Maria Antònia Carbó" a zona verda de forma trapezoïdal en la confluència dels carrers Santa Bàrbara, Sant Gonçal i Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Aurora Bertrana i Salazar" a la zona verda de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Maria Antònia Salvà i Ripoll" a plaça de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça de la Marina" a plaça de forma trapezoidal a la zona davant del Port, al barri de La Mora.

– Donar el nom «plaça de la Cros» i «pont de la Cros» a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim i el vial (pont), al barri de La Mora.

– Donar el nom "plaça Miquel Xirgu Rico" a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim, al barri de La Mora.

– Donar el nom "Camí del Puig Estela" al tram de vial entre el Torrent de Vallmajor i camí de les Guixeres, al barri de Les Guixeres.

– Donar el nom "plaça Joan Soler i Amigó" als jardins ubicats a Ca l’Amigó, al barri de Dalt la Vila.

El dictamen ha comptat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de març de 2023

twitter @AjBadalona