Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació de les bases reguladores que han de regir la concessió de les subvencions als marxants/venedors dels mercats de venda no sedentària de Badalona, amb motiu de la situació generada per les restriccions ocasionades pel COVID-19

27/10/2021 ::

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions destinades als marxants dels mercats de venda no sedentària de Badalona (encants) afectats per les restriccions generades a causa de la pandèmia de la Covid19.

Les subvencions tenen per objecte pal·liar els efectes econòmics a aquest sector comercial, que van haver de suportar les mesures aplicades per la pandèmia de la Covid-19. Amb aquests ajuts l’Ajuntament vol incentivar el comerç local i la reactivació econòmica per tal de mantenir els llocs de treball existents.

Les quanties de la subvenció se situen en 1.500 euros per una autorització de mercat de venda no sedentària; 2.000 per dues i fins a 2.500 per tres autoritzacions (3 dies).

Poden ser beneficiàries de les subvencions les persones físiques o jurídiques, titulars d’autorització d’ocupació de via pública als mercats de venda no sedentària, durant la vigència de la normativa que imposava limitacions i restriccions al normal desenvolupament de l’activitat (suspensió, limitacions parcials, limitacions d’aforament en el domini públic, etc.), fins al passat 14 d’octubre.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 27 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona