Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació de l’adhesió al Conveni de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a la promoció de la mobilitat compartida

02/11/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària del mes d’octubre l’adhesió al Conveni de col·laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Badalona per a la delegació de competències municipals per a la promoció de la mobilitat compartida.

L’objecte d’aquest conveni és establir els termes pels quals l’AMB i l’Ajuntament cooperaran als efectes de promoure la mobilitat compartida amb abast metropolità que requeriran l’atorgament de llicències d’aprofitament especial del domini públic. A tal efecte, els acords que es contenen en el present conveni es limiten a la promoció de la mobilitat compartida en relació amb els vehicles de la categoria d’homologació L (vehicles de dues o tres rodes i els quadricicles).

Actualment hi ha unes 21.000 motos censades a Badalona. Els estudis assenyalen que per cada moto compartida es sol treure de circulació quatre motos particulars, la qual cosa permetria preveure un descens a Badalona d’entre 1.000 i 1.500 motocicletes.

El dictamen s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 2 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona