Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació de la modificació del pressupost municipal (Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de BCN – Node Energia Centre de Blockchain) per un import de 150.000 euros

26/04/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària del mes d’abril la modificació del pressupost municipal de 2023, en pròrroga del de 2022 per a dotar amb 150.000 euros una partida del pressupost d’inversions que permet consolidar la presència del Node d'Energia del Centre Blockchain de Catalunya (CBCat) a Badalona.

El Node d'Energia està actiu i amb seu al BCIN des de mitjans de l’any 2022 i compta amb un equip que duu a terme seminaris, tallers i altres activitats formatives, així com un projecte de democratització de l'energia estratègic, no només per a la ciutat, sinó per al país. El principal projecte estratègic del Node d'Energia consisteix a impulsar la iniciativa ReWatt, que aplica tecnologia blockchain per tal de millorar l'eficiència de les comunitats locals d'energia. Així mateix, l'Espai Llavor del CBCat ofereix un servei d'acceleració per a start-ups i emprenedors amb projectes blockchain en fases inicials, i brinda suport estratègic per a la implementació de la tecnologia blockchain en projectes energètics d'interès general.

El dictamen ha comptat amb el vot favorable dels grups municipals de JxCB, BeCP, ERC-A-MES, GBeC i PSC. El grup del PP s’ha abstingut.

Badalona, 26 d’abril de 2023

twitter @AjBadalona