Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Ajornada la festa d’inauguració de l’Estadi Municipal de Badalona

22/01/2020 ::

Davant la persistència del temporal Glòria, l’Ajuntament i el Club de Futbol Badalona han decidit anul·lar els actes programats abans del partit de la Copa del Rei

Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla Especial per Inundacions a Catalunya (INUNCAT) i es recomana que no es realitzin activitats a l’aire lliure

L’Ajuntament de Badalona manté per aquesta tarda el tancament de les instal·lacions esportives municipals

La festa d’inauguració de l’Estadi Municipal de Badalona que s’havia programat per aquesta tarda abans del partit de Copa del Rei que disputaran el C.F Badalona i el Granada queda ajornada a causa de la persistència del temporal Glòria. Aquesta decisió ha estat presa conjuntament per l’Ajuntament de la ciutat i el Club de Futbol Badalona després que Protecció Civil de la Generalitat hagi activat el Pla Especial per Inundacions a Catalunya (INUNCAT).

L’activació de l’INUNCAT respon a les previsions del Servei meteorològic de Catalunya, que indiquen l’arribada d’un nou episodi de pluges per aquesta tarda que entrarà pel litoral i s’estendrà fins al nord-est de Catalunya. Davant aquesta situació, l’Ajuntament de Badalona manté per aquesta tarda el tancament de les instal·lacions esportives municipals i comparteix les recomanacions de Protecció Civil de no realitzar activitats a l’aire lliure.

Un cop hagi finalitzat el temporal, l’Ajuntament de Badalona treballarà juntament amb el C.F Badalona per trobar una nova data per la festa d’inauguració de l’Estadi Municipal.

Badalona, 22 de gener de 2020

twitter @AjBadalona