Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Ajornada la celebració del fi de curs de les classes de gimnàstica de la gent gran a Badalona

27/05/2020 ::

L’actual crisi sanitària impedeix que es pugui realitzar aquest acte que es celebra anualment a finals del mes de juny

L’Ajuntament ha decidit ajornar la celebració del fi de curs de les classes de gimnàstica de la gent gran de Badalona que cada any es realitza a finals del mes de juny. El motiu de l’ajornament és que en el context actual derivat de la crisi sanitària de la COVID-19 no és possible que la celebració es dugui a terme assegurant la salut i la protecció de totes les persones. La voluntat del govern municipal es reprogramar aquesta activitat tan bon punt ho permetin les condicions sanitàries.

Les classes de gimnàstica per a la gent gran de Badalona és una activitat que es realitza en tots els Casals de Persones Grans de Badalona al llarg de l’any. L’objectiu és facilitar a les persones d’edat avançada les eines per fer una activitat física a través de la pràctica de l’esport. La festa de tancament d’aquesta activitat és una celebració molt important per a les persones que realitzant les classes de gimnàstica, ja que és una trobada en la qual s’acomiaden tots els grups d’usuaris dels diferents casals, es reuneixen més de 200 persones fent esport i es fa un reconeixement als alumnes de més edat que han assistit al curs de manera regular.

Des del Servei de Gent Gran de l’Ajuntament s’impulsa aquesta activitat perquè posa en relleu un fet importantíssim de l’envelliment actiu, que és l’activitat física. Badalona, 27 de maig de 2020

twitter @AjBadalona