Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Afectacions de la línia R1 de Rodalies a Badalona per les obres d’Adif a l’estació de Sagrera-Sant Andreu

15/09/2022 ::

L’estació de Badalona serà origen i final de la línia R1 des del 17 fins al 19 de setembre, el 29 i 30 d’octubre i el 12 i 13 de novembre

Les obres de millores de les infraestructures que està executant Adif Alta Velocidad a l’estació i l’enllaç ferroviari de Sagrera-Sant Andreu a Barcelona provocaran afectacions a la línia R1 de rodalies de Renfe. Així, del 17 al 19 de setembre, i els caps de setmana del 29-30 d’octubre i el 12-13 de novembre, els serveis de la línia R1 iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona.

Segons informa Renfe, els viatgers disposaran de la parada Badalona Pompeu Fabra (línia 2 de Metro) per a fer transbordament. A més, els viatgers de Sant Adrià de Besòs tindran servei alternatiu de transport amb TRAM.

Durant tots els períodes d’afectacions, es reprogramaran horaris a les línies afectades per donar la millor oferta, malgrat les limitacions operatives que comporten aquestes actuacions. Durant aquests períodes els títols de Renfe seran vàlids per fer servir el servei de Metro a les estacions afectades.

Així mateix, Renfe assenyala que reforçarà el personal d’informació i atenció al client amb un equip de 68 persones que, distribuïdes per les principals estacions afectades, podran guiar i orientar als clients. En els serveis que sigui necessari fer transbordament, el temps de viatge serà superior a l’habitual.

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei, emmarcades en el pla ‘Transformem Rodalies’, es comunicarà a través de megafonia en estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors i senyalització específica a les estacions de transbordament.

Més informació:

– Afectacions generals: https://bit.ly/3BEBihD

– Afectacions R1 https://bit.ly/3RJe9Ap

Badalona, 15 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona