Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Adjudicat el contracte per al subministrament de nous vehicles per a la Guàrdia Urbana de Badalona

10/11/2021 ::

Es tracta de 8 vehicles híbrids, adaptats com a vehicles policials i per al trasllat de detinguts

L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat aquest dimecres 10 de novembre de 2021 el contracte de subministrament de 8 vehicles híbrids per a la Guàrdia Urbana, adaptats com a vehicles policials i per al trasllat de detinguts.

La durada d’aquest contracte, mitjançant arrendament financer (rènting), és de quatre anys i inclou diversos serveis com l’assegurança a tot risc per als vehicles, el manteniment integral i la reparació de totes les avaries mecàniques o elèctriques i la substitució de pneumàtics, entre altres.

Aquests nous vehicles serviran per renovar una part del parc mòbil de la Guàrdia Urbana que està obsolet i estaran adaptats per complir les seves funcions com a cotxes patrulla amb equipaments addicionals i eines necessàries com la senyalització òptica, el sistema acústic, les telecomunicacions, l’equipament interior, el kit de detinguts i una tablet, entre altres.

La previsió és que aquests vehicles, indispensables per a la correcta prestació de les funcions pròpies de la Guàrdia Urbana, estiguin patrullant per la ciutat a principis del pròxim mes de gener de 2022.

L’import d’adjudicació del contracte ha estat de 537.692,16.

Badalona, 10 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona