Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Adif adjudica la instal·lació de nous tancaments de les vies de ferrocarril al seu pas per Badalona

18/02/2020 ::

L’actuació, que inclou també la neteja i el sanejament de l’entorn de les vies, forma part del conveni entre el gestor d’infraestructures ferroviàries i l’Ajuntament de Badalona

Les obres, d’un import de prop de 330.000 euros, s’executaran en tres mesos

L’entitat pública depenent del Ministeri de Foment Administrador de Infraestructures Ferroviarias (ADIF) ha adjudicat, per un import de 328.424 euros, el contracte d’obres d’execució d’instal·lació i millora del tancament de les vies al terme municipal de Badalona.

Les noves tanques s’instal·laran entre els punts quilomètrics 6/545 i 7/008, al costat muntanya, i entre el 6/545 i 7/140 al costat mar. El nou tancament està format per perfils metàl·lics amb la base de formigó. L’empresa adjudicatària és DSV Empresa Constructora Ferroviaria i té un termini estimat d’execució de les obres de tres mesos.

Entre les actuacions que també desenvoluparà Adif, en funció del conveni subscrit amb l’Ajuntament el passat mes d’abril, figura la neteja i el sanejament de l’espai comprès entre les tanques actuals i les vies de la línia R1 (Barcelona-Mataró-Maçanet). Així mateix, Adif s’encarrega del sanejament i gestió dels residus que calgui retirar, el desmuntatge del tancament antic i el manteniment i conservació del nou. Per la seva banda, l’Ajuntament haurà de notificar a Adif qualsevol detecció de defectes en els tancaments per poder fer la seva reposició.

L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la integritat i el bon estat del tancament dels terrenys de les vies del ferrocarril per prevenir actes vandàlics, el pas de persones per llocs no autoritzats, impedir el robatori de material i l’abocament de residus.

Badalona, 18 de febrer de 2020

Adjuntem nota de premsa: Adif adjudica las obras de instalación de nuevos cerramientos en Badalona (Barcelona) -PDF-

twitter @AjBadalona