Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Adhesió de l’Ajuntament de Badalona a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona

28/07/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 27 de juliol l’adhesió de l'Ajuntament de Badalona a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Amb aquesta adhesió es vol donar suport i reforçar els processos que s’esdevenen a escala local per a la transició a un model de major sobirania alimentària, que enforteixi la resiliència d’un sistema alimentari més just, segur, sostenible i saludable, format per criteris socials, ecològics i de proximitat.

La formalització de l’adhesió acordada suposa la vinculació de l’Ajuntament amb els principis, valors i objectius continguts en el Pacte de Milà de Polítiques Alimentàries Urbanes en una aproximació territorial integrada i la voluntat de col·laboració en el bon desenvolupament de les activitats associades a la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

El dictamen ha estat aprovat amb el vot favorables del Grup Municipal del Partit Popular. Els Grups Municipals Socialista, Guanyem Badalona en Comú, ERC-Avancem, Badalona en Comú Podem i Junts per Catalunya s’han abstingut.

Badalona, 28 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona