Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Activitats programades per aquest diumenge, 10 de novembre, als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

05/11/2019 ::

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric acollirà una sessió de ioga i a Can Solei i Ca l’Arnús hi haurà l’espai d’art i joc

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest diumenge, 10 de novembre, diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

El proper diumenge, 10 de novembre, d’11.30 a 14 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i dins de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, el públic familiar i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir ijugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, just sota el llac.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Per altra banda, de les 11.30 a les 13.30 hores ,al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, s’hi farà l’activitat Ioga al Torrent; una combinació perfecta de natura i exercici per a tots els públics. A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer diverses activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Recordem que el projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 5 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona