Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Activitats programades als parcs de Can Solei i de Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge 8 d’octubre

06/10/2023 ::

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es farà l’activitat “Coneguem les plantes del parc: itinerari botànic” i al de Can Solei i Ca l’Arnús “L’últim arbre”

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest diumenge diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest diumenge, 8 d’octubre, a les 11.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, es realitzarà l’activitat “Coneguem les plantes del parc: itinerari botànic”, amb la voluntat de conèixer la vegetació del parc i la importància de les diverses espècies vegetals que hi viuen. Durant la jornada es farà un itinerari pel parc des del mòdul de la ‘Jugatecambiental’ fins al cim del Turó de l’Enric i saber quines plantes s’hi troben, quines són autòctones, si hi ha plantes remeieres…

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

També diumenge d’11.30 a 13.30 hores es portarà a terme l’activitat “L’últim arbre”, on el públic familiar podrà conèixer la importància dels arbres en els parcs metropolitans.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba es troba a la guingueta de l’antic bar del parc, prop de la zona de jocs que hi ha entrant pel carrer de Sant Bru.

El mateix dia, d’11 a 13.30 hores, als dos parcs s’oferiran nombroses activitats a l’espai de joc per als més petits.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ha manifestat que "les activitats d’aquest cap de setmana posen de relleu la importància que tenen els espais verds de la ciutat com a zones que regulen el microclima urbà i que regulen els efectes del canvi climàtic. A més actuen com a autèntics reservoris de biodiversitat botànica més enllà del seu paper com a zones de lleure i esbarjo”.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. L’espai de joc i descoberta està gestionat per la Fundació Catalana de l’esplai (Fundesplai).

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 483 29 89 de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona o bé enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 6 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona