Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Activitats programades als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per diumenge 17 de novembre

12/11/2019 ::    

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es farà el taller Construïm un molinet de vent i al de Can Solei i Ca l’Arnús hi haurà l’espai d’art i joc

L’Ajuntament de Badalona ha programat per diumenge, 17 de novembre, diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest diumenge, d’11.30 a 13.30 hores, es farà a la ‘Jugatecambiental’ parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, el taller Construïm un molinet de vent, una activitat del programa “Compartim un futur” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’activitat, dirigida al públic familiar, pretén fer reflexionar sobre la problemàtica de la generació d’energia i el canvi climàtic a través d’aquest taller dinàmic que utilitza les manualitats. Es pintarà, retallarà i s'acoblarà un molinet de vent i s'aprofitarà per parlar de la problemàtica associada a la generació d'energia.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Per altra banda a la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús hi ha programades, a la mateixa hora, nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, el públic familiar i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir ijugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, just sota el llac.

Recordem que el projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 12 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona