Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Activitats per aquest diumenge, 4 de novembre, als parcs de Badalona

31/10/2018 ::

Art científic i sketching al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i taller de bosses aromàtiques al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest proper diumenge, 4 de novembre, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, i al parc de Can Solei i Ca l’Arnús, d’11.30 a 13.30 hores, diverses activitats gratuïtes destinades a tots els públics. Recordem que per participar-hi no cal inscripció prèvia.

Parc de Can Solei i Ca l’Arnús

Al parc de Can Solei i Ca l’Arnús, dins de l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, s’hi farà el Taller d’art científic amb experiments amb materials d’ús quotidià i un taller d’introducció a l’sketching (dibuix d’esbossos) El punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 hores.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC (amb la col·laboració de l’Institut Pompeu Fabra) i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

També diumenge, 4 de novembre, a la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, d’11.30 a 13.30 hores s’hi farà el taller Fem bossetes aromàtiques. El punt de trobada és a la carpa de la ‘Jugatecambiental’ (davant del mòdul groc).

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric s’ubica al mòdul situat a prop de l’accés al parc, on conflueixen els carrer del Torrent de la Font i el carrer de Sant Vicenç, a la zona anomenada parc de la Bòbila.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Consisteix en un espai de joc compartit i educatiu dirigit per l’Associació de Lleure Gripau Blau i l’Associació Juvenil Demasiats i obrirà, durant el cicle de tardor, tots els diumenges fins el 25 de novembre, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposen activitats lúdiques no guiades que permetran la interacció familiar. Alguns diumenges s’oferiran activitats relacionades amb el parc a càrrec de l’Associació Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i de l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Tanmateix, en aquesta línia, hi haurà activitats del programa “Compartim un Futur” portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Per poder participar en aquestes activitats no caldrà fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se al mòdul de la ‘Jugatecambiental’ per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 31 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona