Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Activitats als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge 6 d’octubre

01/10/2019 ::    

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es farà el taller Rastres i petjades i al de Can Solei i Ca l’Arnús es celebrarà la 2a Festa del parc

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest diumenge diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest proper diumenge, 6 d’octubre, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, s’ha programat el taller Rastres i petjades, on els participants aprendran a identificar precisament els rastres i les petjades de la fauna salvatge autòctona i, a més, podran fer una petjada de fang.

Com sempre, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà diverses activitats on els més petits hi podran fer activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

També diumenge d’11.30 a 13.30 hores, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, es celebrarà la 2a Festa del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Es tracta d’un dia especial on, des de la ‘Jugatecambiental’, s’ofereixen activitats exclusives dirigides al públic familiar i relacionades amb el parc i els elements que el formen. L’objectiu és posar en valor el parc com a espai de lleure i de natura dins la ciutat.

Les activitats que es podran fer són les següents:

Orelles bestials

Es tracta d’una activitat participativa a càrrec de Bosc de Llum adreçada al públic familiar on, sobretot els més petits, es podran transformar en animals salvatges i, alhora, conèixer diversos aspectes de l’animal que han escollit.

Pintura a l’aire

Taller d’art dirigit al públic familiar a càrrec de l’Obrador de la Riera on es fa una acció pictòrica tot utilitzant els arbres com a suport i l’entorn com a motiu d’inspiració per pintar elements de la natura.

També hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on tothom, i especialment els més petits, hi trobarà espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera, el Bosc de Llum i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat.

Badalona, 1 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona