Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acte d’inauguració de la plaça Jordi Dauder i Guardiola i de la promoció d’habitatge social que l’envolta

18/07/2022 ::

Convocatòria de premsa

Demà dimarts 19 de juliol, a les 18 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració de la plaça Jordi Dauder i Guardiola i de la promoció d’habitatge social impulsat per la promotora SALAS, la Cooperativa Arauca i la Fundació Nou Lloc Habitatge Social.

L’acte comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i del director general de SALAS, Manel Rodríguez, en representació dels impulsors i gestors de la promoció immobiliària, així com de la consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera; el secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d’Espanya, David Lucas; el secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala i la directora d’oficina de Triodos Barcelona, Iris López.

La plaça de Jordi Dauder i Guardiola està situada entre l'avinguda dels Vents i el carrer de la Batllòria i compta amb zones verdes i espais comunitaris. Està envoltada per dos edificis de nova creació d’habitatges protegits promoguts per la Cooperativa d’habitatges Arauca. D’una banda, l’edifici Llevant, de 56 habitatges en règim de venda i, d’altra banda, l’edifici Gregal, amb 80 habitatges de lloguer social gestionat per la Fundació Nou Lloc Habitatge Social.

Badalona, 18 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona