Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acte de reconeixement als agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que van prestar els seus serveis durant l’incendi en un bloc d’habitatges a Sant Roc

15/01/2019 ::

L’alcalde Álex Pastor ha presidit l’acte juntament amb el regidor de seguretat, Jordi Subirana, i el superintendent Conrado Fernández

El saló de plens de la Casa de la Vila de Badalona ha acollit aquest dimarts al matí un acte de reconeixement als agents de la Guàrdia Urbana que van estar de servei durant l’incendi a un bloc d’habitatges al barri de Sant Roc que va ocórrer el passat dissabte 5 de gener. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, el regidor responsable del servei de seguretat, Jordi Subirana i el superintendent en cap de la Guardia Urbana de Badalona, Conrado Fernández.

Durant l’acte, l’alcalde Álex Pastor s’ha dirigit als agents per felicitar-los per la seva tasca i reconèixer la importància de la seva feina “gràcies a la qual tota la ciutadania de Badalona conviu d’una manera cívica i segura”. Pastor ha destacat “la implicació de tots els agents del cos per treballar per la ciutat diàriament amb la màxima dedicació i preparació, tal com demostra la vostra actuació durant un episodi tan dramàtic i amb tants riscos com va ser l’incendi del bloc de Sant Roc”.

L’Ajuntament de Badalona oferirà la setmana vinent un nou acte d’homenatge a totes les persones, cossos de seguretat i d’emergències que van prestar els seus serveis i van col·laborar durant l’incendi del passat 5 de gener.

Badalona, 15 de gener de 2019

twitter @AjBadalona